Gebouw
Afdeling Muziek
Afdeling Toneel

Website geschiedenis


Versie 1

De website van de Deventer Sport Vereniging (DSV) Actief is sinds eind 2011 in het beheer van de huidige beheerder Martijn. Het beheer van deze website was tussen 2008 en eind 2011 Lees meer

Versie 2 t/m 3

Versie 2 was de eerste versie die door Martijn is ontworpen en online gezet. Deze versie heeft online gestaan tot eind oktober 2012. Vanaf dat moment is versie 3 online gekomen. Versie 2 was de eerste versie die door Martijn is ontworpen en online gezet. Deze versie heeft online gestaan tot eind oktober 2012. Vanaf dat moment is versie 3 online gekomen.

Nieuw in versie 3 was het menu. In de voorgaande versies stond het menu aan de linkerzijde van de website en deze bevatte op dat moment alle pagina links. Vanaf versie 3 is dit navigatie menu verwijderd en vervangen door een dropdown menu met als voordeel, dat op alle pagina's eerst alleen de afdelingen worden weergegeven. Hierdoor kunnen de bezoekers via een eenvoudige manier een keuze maken tussen de afdelingen.

Sinds 31 januari 2013 is de website verhuisd van website hosting, hierdoor is de website enige tijd offline geweest, dit is jammer maar was niet te ontwijken. Ondanks de periode offline zijn er ook grote voordelen geweest aan het verhuizen van de webhosting. Zo zijn er nu enkele e-mail adressen aangemaakt die het contact met de afdelingen van DSV Actief kunnen perfectioneren.

Lees minder

Versie 4 t/m heden

Op versie 4 zijn naast het nieuwe uiterlijk ook afgestapt van het 'dropdown' menu waar versie 3 mee online kwam. Er is voor versie 4 gekozen voor een navigatie zowel boven als aan de linker kant. Ook is er gekozen voor een nieuwe banner die bestaat uit 3 foto's van de afdelingen. Lees meer

Dsvactief.nl

De website dsvactief.nl is sinds 2011 onderdeel van M. Keijzer producties.

Direct Contact